Παπαλουκάς: Η μεγάλη Ψευδαίσθηση


Κατ'αρχάς να πω οτι δε σκοπεύω να θίξω κανέναν αλλά απλά να εκφράσω μια προσωπική άποψη που ίσως να πηγαίνει κόντρα σ'αυτά που πιστεύει η μάζα. Όπως καταλαβαίνετε από το τίτλο έχω πρόθεση να πώ δυο μαλακίες μπας και κάποιοι καταλάβουν το ρόλο που παίζει η τύχη σ'αυτό τον μάταιο κόσμο. Το γεγονός οτι είμαι ΟΣΦΠ δεν επηρεάζει τίποτε απ'τα παρακατω.
Λοιπόν αποκορύφωμα για να να γράψω αυτά ήταν η ανάδειξή του σε καλύτερο Ευρωπαίο παίκτη αφήνοντας πίσω του Nowitzki, Gasol χωρίς να αναφέρω άλλους .



Άλλο να λες κάποιον πολυτιμότερο παίκτη και άλλο καλύτερο. Ρε παιδιά άμα ήξερε το τόσο πολύ μπάσκετ γιατί επαιζε (και συνεχίζει να ξεκινάει) ώς 6ος παίκτης. Ναι είναι το στίλ του έτσι καθώς και η στρατηγική του προπονητή του. Πώς όμως σαν 6ος παίκτης κερδιζει αυτό το βραβείο όταν οι άλλοι πέρνουν ολόκληρες εθνικές στις πλάτες τους και διαπρέπουν σα βασικά μέλη ομάδων όχι της Ευρώπης αλλά του ΝΒΑ ? Εκτος αν είναι τόσο ταλαντούχος που μπαίνει στον αγώνα για 25 λεπτά και καθαρίζει το matchάκι. Δε λέω που και που αλλάζει το ρυθμό του παιχνιδιού αλλά αυτό δεν αρκεί. θέλω απλά να πω ότι μας φλομώνουν στο ψέμα. Ποιός Βασιλακόπουλος ρε παιδιά επανεξελέγη πρόεδρος της FIBA αρχές Ιουνίου ? Σας λέω εγώ οτι η CSKA δεν έπαιρνε ότι πήρε. Τί θα έπερνε τότε σ'αυτή την περίπτωση ο Παπαλουκάς ..........???
Ο Παπ. είναι για το βραβείο Π.Υ.Π που θα πει : Πιο Υπερτιμημένος Παίκτης. Έχω άπειρα πράματα που μπορώ να πώ αλλά ψιλοβαριέμαι.

1 comment:

david santos said...

Hello!
This work is very good, tank you