? ? ?


*Στις 10 Ιανουαρίου 2006 περίπου, ένας κινέζος με το όνομα Ye Xiangting εμφανίστικε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για να βγάλει μια συνιθισμένη φωτογραφία αστυνομικής ταυτότητας. Αλλά όταν προσπάθησαν να τον φωτογραφίσουν δεν τα κατάφεραν μιας και η εικόνα του δεν εμφανιζόταν στις φωτογραφίες. Το προσωπικό έψαξε τις φωτογραφικές μηχανές μήπως παρουσίαζαν κάποιο πρόβλημα, αλλά και τον ίδιο σε περίπτωση που φορούσε κάποια συσκευή που εμπόδιζε τα μηχανήματα, αλλά δε βρήκε τίποτα. Ακόμη τρομακτικότερο ήταν το ότι οι φωτογραφίες των υπολοίπων παρευρισκόμενων βγαίναν πεντακάθαρες.

*Ένας άνδρας κάθονταν στο καναπέ του βλέποντας τηλεόραση όταν ήρθε η αστυνοπμία και του είπε οτι η γυναίκα του πέθανε σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η είδηση τον έκανε να τα χάσει και αρνήθηκε οτι ήταν αλήθεια. Κάθησε πάλι στον καναπέ του και έβλεπε τηλεόραση. Σύντομα χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν η γυναίκα του και του είπε οτι είχε ένα ατύχημα και οτι θα αργούσε για φαγητό. Ο τρόμος οτι η γυναίκα του τον πήρε τηλέφωνο από τον άλλο κόσμο προκάλεσε καρδιακή προσβολή και πέθανε. Αργότερα επέστρεψε η αστυνομία και τον βρήκαν νεκρό με τον χειρότερο μορφασμό στο πρόσωπο. Ήτθελαν να τον ενημερώσουν οτι είχε γίνει λάθος, η γυναίκα του γείτονα είχε πεθάνει στο ατύχημα.

*Ένας φαντάρος ήταν μέσα στον θάλαμο μονος του και ξαπλωμένος στο κρεββάτι του νωρίς το απόγευμα γύρω στις 7 μέσα στο καταχείμωνο. Έξω φύσαγε σαν τρελός ο αέρας με αποτέλεσμα να ανοίξουν ξαφνικά οι πόρτες από τον θάλαμο του. Τότε είδε μια σκιά να μένει μέσα στον θάλαμο και υπέθεσε ότι ήταν κάποιος φαντάρος που έμπαινε μέσα και απλά άλλαξε πλευρό... Μετά από λίγο όμως ένιωσε ένα βάρος στο στήθος του και όσο περνούσε η η ώρα το βάρος γινόταν όλο και πιο έντονο! Τότε γύρισε ανάσκελα και είδε μια σκιά πάνω στο στήθος του. Έκλεισε τα μάτια και είπε 3 φορες το πάτερ υμών! Η σκιά τότε εξαφανίστηκε... Το επόμενο πρωί έμαθε από κάποιον άλλον φαντάρο έμπειρο σε τέτοιες καταστάσεις ότι αυτή η σκιά ονομαζόταν incubus (αρσενικός δαίμονας)

No comments: