Πραγματικά Συμβάντα



*Μέσα σε ένα βρετανικό βαγόνι ένα ζευγάρι ένιωσε την ανάγκη για έρωτα. Άρχισαν να φιλιούνται μέχρι που συνέχισαν και τελικά έκαναν σεξ. Οι άλλοι επιβάτες εμφανώς ένιωθαν άβολα αλλά δε διέκοψαν καθόλου τις ενέργειες του ζεύγους. Μόλις ολοκλήρωσαν και καθήσανε κανονικά στις θέσεις τους άναψαν τσιγάρο. Τότε κάποιος συνεπιβάτης τους υπενθύμησε οτι το βαγόνι είναι για μη καπνιστές.

*Σε κάποιο διαγώνισμα φιλοσοφίας, ο καθηγητής έβαλε μία καρέκλα πάνω στο γραφείο του και ζήτησε από τους μαθητές να αποδείξουν οτί η καρέκλα δεν υπάρχει. Ήταν η μόνη ερώτηση του διαγωνίσματος. Τελικά μόνο ένας πέρασε. Είχε απαντήσει: "Ποιά καρέκλα?"

*Σε ένα διαγώνισμα ένας μαθητής δεν άκουσε το καθηγητή να λέει "Τέλος". Έτσι όταν αργότερα πήγε να παραδώσει, ο καθητής του είπε οτι δεν θα δεχτεί την εργασία του. Ο μαθητής πρόσεξε τη μεγάλη στοίβα απο τις εργασίες και ρώτησε το καθηγητή "Ξέρετε ποιός είμαι;". Όταν ο καθηγητής απάντησε αρνητικά είπε "Ωραία" και έβαλε την εργασία του στη μεση απο τις υπόλοιπες.

*Ένας φιλήσυχος ηλικιωμένος άνδρας καθόταν σε ένα μπαρ και έπινε το πότό του. Εκεί γνώρισε έναν τύπο. Μέσα στη κουβέντα του είπε οτι δεν ήξερε να διαβάζει. Έτσι ο δεύτερος σκέφτηκε να του κάνει χοντρή φάρσα. Του ζήτησε αν μπορούσε να του βγάλει μερικά χρήματα από την τράπεζα που ήταν απέναντι, το μόνο που είχε να κάνει ήταν να δείξει στο ταμείο ένα χαρτί. Δέχτηκε να του κάνει την εξηπυρέτηση, έτσι πήγε στη τράπεζα και έδειξε το χαρτί στην ταμεία. Η ταμείας όταν διάβασε το χαρτί άρχησε να φωνάζει υστερικά και σύντομα μπήκε η ασφάλεια και συννέλαβε τον ηλικιωμένο. Το χαρτί έγραφε "Κρατάω όπλο, δώσε μου τα χρήματα με ησυχία"

*Ένας έμπορος αντίκων πήγε στην επαρχία μια Κυριακή για να περπατήσει. Καθώς περνούσε δίπλα από μια φάρμα, στο υπόστεγο που είχαν τη κουζίνα, πρόσεξε ένα παλιό τραπέζι. Με μια καλύτερη ματιά διαπίστωσε οτι ήταν μια σπάνια αυθεντική αντίκα, και παρά τη φθορά που είχε υποστεί θα άξιζε μια ολόκληρη περιουσία. Πλησίασε τον αγρότη και του ζήτησε να του πουλήσει το παλιό τραπέζι. Μάλιστα για να ρίξει τη τιμή, του είπε οτι ήθελε τα πόδια του έπιπλου για να τα βάλει σε ένα νέο τραπέζι. Ο αγρότης τελικά συμφώνησε να του δώσει την αντίκα για μόνο 10 δολάρια, και είπε στον έμπορο να περάσει την επόμενη μέρα για να το πάρει. Την επομένη πήγε πάλι στη φάρμα και τον χαιρέτισε ο αγρότης. Του είπε οτι τον γλίτωσε από τη δουλειά: έκοψε τα πόδια του τραπεζιού για αυτόν και κράτησε το υπόλοιπο για το τζάκι. Μόλις το άκουσε ο έμπορος λιποθύμησε επι τόπου.

*Ένας εργαζόμενος αεροπορικής εταιρίας τύχαινε να ονομάζεται Gay. Μπήκε σε ένα αεροπλάνο χρησιμοποιώντας ένα από τα δωρεάν εισητήρια που διανέμονταν στους εργαζόμενους. Είδε οτι στην θέση σου κάθησε ένα άλλος επιβάτης, έτσι προτίμησε να καθίσει αλλού παρά να δημιουργήσει πρόβλημα. Την ίδια ώρα ματαιώθηκε μια πτήση λόγω μηχανικής βλάβης σε αεροπλάνο. Οι επιβάτες εκείνης της πτήσης θα έμπεναν σε άλλα αεροπλάνα. Γιαυτό το λόγο όσοι χρησιμοποιούσαν δωρεάν εισητήρια έπρεπε να παραχωρήσουν τη θέση τους. Δόθηκε μια λίστα από αυτούς που κατείχαν δωρεάν εισητήρια στο αεροπλάνο για να τους ενημερώσουν. Η αεροσυνοδός πλησίασε την θέση του κυρίου Gay όπου καθόταν ο νεααρός επιβάτης. "Are you Gay?"(Είστε ο Gay) τον ρώτησε. Ο άντρας με αμηχανία απάντησε καταφατικά. "Με συγχωρείτε αλλά πρέπει να κατέβετε από το αεροπλάνο". Ο κύριος Gay που άκουσε την συζήτηση επενέβει "Κάνετε λάθος δεσποινής, εγώ είμαι ο Gay". Τότε ένας τρίτος επιβάτης φώναξε "Κι εγώ είμαι γκέι! Δεν έχετε διακαίωμα να μας βγάλετε έξω!". Πανδεμόνιο ακολούθησε καθώς περισσότεροι επιβάτες διαμαρτύρονταν για την άσχημη στάση της αεροπορικής εταιρίας προς τους γκέι.

*Ένας άντρας καθώς ψώνιζε στο σουπερ μάρκετ πρόσεξε την ηλικιωμένη που τον κοιτούσε επίμονα με μια θλιβερή έκφραση. Νιώθοντας άβολα προχώρησε στον διπλανό διάδρομο για να την αποφύγει. Αυτή όμως τον ακολούθησε και συνέχιζε να τον κοιτάζει. Όταν τελικά τελείωσε τα ψώνια του βρέθηκε πίσω απο την ηλικιωμένη σε μια μεγάλη ουρά για το ταμείο. Το καροτσάκι της ήταν γεμάτο από προϊόντα, ενώ ο ίδιος είχε αγοράσει πολύ λίγα πράγματα. Αυτή συνέχιζε να τον κοιτάζει, μέχρι που τελικά του μίλησε. "Με συγχωρείς νεαρέ. Αλλά μοιάζεις με τον γιο μου, που τον έχασα πριν δυο εβδομάδες..." είπε και συνέχισε δακρύζοντας "...δηλαδή μου τον θυμίζεις..." σταμάτησε με ένα βογκητό. Καθώς ο ταμείας στη συνέχεια τοποθετούσε τα ψώνια της μέσα στις τσάντες γύρισε ξανά και του είπε "Θα ήθελα πολύ, σαν χάρη στο παιδί μου, αν μου έλεγες 'Γεια σου μαμά' τη στιγμή που θα φύγω. Μπορείς να το κάνεις; Θα με κάνει να νιώσω πολύ καλύτερα.". Ο άντρας συμφώνησε. Και έτσι όταν η ηλικιωμένη σήκωσε τις τσάντες τις και πήγε να φύγει του έσκασε ένα μεγάλο χαμόγελο και αυτός είπε "Γεια σου μαμά!". Ο νέος άντρας χάρηκε πολύ για την αγαθοεργία του σε αυτήν τη γυναίκα. Όχι όμως όταν άκουσε τον λογαριασμό από τον ταμία. "Μα τι λέτε" αποκρίθηκε, και έδειξε τη μικρή τσάντα του. "Η μητέρα σας είπε οτι θα πληρώνατε και τα δικά της ψώνια." του απάντησε ο ταμίας.

*Μια μέρα λοιπόν ένας άντρας κούρευε το γκαζόν του σπιτιού του. Μπήκε από την γυάλινη πόρτα μέσα στη κουζίνα για να πιει ένα αναψυκτικό. Χωρίς να καταλάβει η γυναίκα του κλείνει την πόρτα. Έτσι όταν πήγε να βγει από το σπίτι έπεσε πάνω της και τα θράσμματα απο το γυαλί του έκανε πληγές όλο το σώμα. Σε λίγη ώρα ήρθε και τον πήρε ασθενοφόρο. καθώς αυτός βρίσκονταν στα επείγον περιστατικά, η γυναίκα του πέταξε οτιδήποτε είχε παίξει ρόλο με το συμβάν. Έτσι η βενζίνη της κουρευτικής μηχανής του γκαζόν κατέληξε στη λεκάνη του μπάνιου. Αργά εκείνη τη μέρα γύρισε ο άντρας σπίτι του γεμάτος με γάζες. Πήγε στην τουαλέτα και έριξε στη λεκάνη το τσιγάρο του. Η έκρηξη προκάλεσε εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού. Το ασθενοφόρο ξαναήρθε. Η ιστορία όμως συνεχίζει. Καθώς η γυναίκα του εξιστορούσε στους νοσηλευτές πως προκλήθηκαν τα δυο ατυχήματα, αυτοί γέλασαν τόσο δυνατά που πέταξαν κάτω τον τραυματία απο το φορείο σπάζοντας ένα κόκαλο από τη πτώση.

No comments: